Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Iz policijske bilježnice

Požari zabilježeni proteklog blagdanskog vikenda

“Brenerom” odleđivao vodovodne cijevi u staji

U petak, 6. siječnja oko 15.15 sati u mjestu Mahovo, općina Martinska Ves, 59-godišnjak je u staji „brenerom“ odleđivao vodovodne cijevi, pri čemu je došlo do zapaljenja oko 3000 bala sijena. Gaseći požar 59-godišnjak i njegova 52-godišnja supruga su se nagutali dima te im je liječnička pomoć pružena u sisačkoj Općoj bolnici gdje su zadržani na promatranju. Požar su ugasili pripadnici DVD-a Martinska Ves i DVD-a Desno Trebarjevo.

Istog dana oko 21.30 sati u obiteljskoj kući u Ulici Ante Kovačića u Glini, zbog ostavljene svijeće u dnevnom boravku buknuo je požar u kojem je izgorio stolić, televizor i pod, dok je dio namještaja nagorio, a na prozorima i vratima su popucala stakla. Požar su ugasili pripadnici DVD-a Glina, a 46-godišnji vlasnik štetu procjenjuje na oko 15.000 kuna.

U prijepodnevnim satima u subotu, 7. siječnja, u Brezju u Petrinji, zbog ostavljene upaljene električne grijalice te prijenosa topline na gorive materijale buknuo je požar u poslovnom prostoru 49-godišnjeg vlasnika, koji je u potpunosti izgorio. Požar se proširio na krovište zgrade koje je također izgorjelo, te poslovni prostor 50-godišnjeg vlasnika u kojem je izgorio strop. Ukupna materijalna šteta iznosi oko 50.000 kuna, a požar su ugasili djelatnici PVJ Petrinja.

Sinoć, 8. siječnja oko 20 sati, u Starom Pračnu, grad Sisak, izgorjelo je oko 15 salonitnih ploča pokrova obiteljske kuće, dok je dio drvene konstrukcije krovišta nagorio. Do požara je došlo uslijed zagrijavanja i zapaljenja drvene grede koja je djelomično bila uzidana kroz dimnjak. Oštećeni 75-godišnjak materijalnu štetu procjenjuje na oko 5000 kuna, a požar su ugasili djelatnici JVP Sisak.


Foto: Ilustracija


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.