Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Besplatno parkiranje u Kutini do ponedjeljka!

Uslijed obilnih snježnih oborina i otežanog čišćenja parkirališta

Uslijed obilnih snježnih oborina i otežanog čišćenja parkirališta

Uslijed obilnih snježnih oborina i otežanog čišćenja parkirališta ovog tjedna u Kutini se nije naplaćivalo parkiranje. Naplata parkiranja ponovno će početi u ponedjeljak, a kupcima mjesečne karte ona će biti produžena za sedam dana. O tome je u priopćenju za javnost izvijestila Manuela Vukelić Vlajsović, direktorica Komunalnih servisa Kutina d.o.o.:

“Poštovani sugrađani,

Uslijed 36 sati neprekidnih snježnih  padalina koje su radnici Komunalnih servisa dočekali spremni i pružili  maksimalne napore Grad je bio prohodan.

Zahvaljujem se radnicima Komunalnih servisa od radnika do voditelja na nadljudskim naporima koju su pokazali u obavljanju svojih poslova, pri tome mislim na one koji su na posao dolazili u 3 ujutro i radili do 17 h, te tako nekoliko dana uzastopce.

Čistili su se prioriteti kao što su nogostupi prema školama, Domu zdravlja i ustanovama. Kako je snijeg neprestano padao ciklusi su se morali ponavljati učestalo stoga nismo bili u mogućnosti bit na svakom mjestu u Gradu isti broj  puta. Uz postojeću mehanizaciju i radnike angažirali smo dodatnu mehanizaciju za ćišćenje parkirališta i na taj način izbjegli situacije zaleđenih površina koje su se povremeno događale prethodnih godina.

Napomenula bih da su parkirališta  najteža za  održavanje iz razloga što vozači svoja vozila ostavljaju nepomična te nam stvaraju fizičku prepreku kako bi kvalitetno odradili posao te kako smo ove godine povećali obim čišćenja na čišćenje novog nogostupa i biciklističke staze uz Zagrebačku.

Prema praksi od prošle godine, produžiti ćemo ove godine svim stanarima i zaposlenicima mjesečne karte za 7 dana kao i biti će besplatno parkiranje do 21.1.2017 za sve građane Kutine.”

 

1901 parking U2


 

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.