Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Sisak

Uručene nagrade sisačkim volonterima 2016.!

Volonterka godine je Davorka Novak, a Koordinatorica volontera Vera Zaloker

Volonterka godine je Davorka Novak, a Koordinatorica volontera Vera Zaloker

U povodu 5.prosinca, Međunarodnog dana volontera, na svečanosti u Domu kulture Kristalna kocka vedrine, dodijeljene su nagrade sisačkim volonterima za razvoj volonterstva u lokalnoj zajednici. Nagradu za volontera godine grada Siska dobila je Davorka Novak, dok je u kategoriji Koordinator volontera grada Siska najboljom proglašena Vera Zaloker. Osma je ovo godina kako se Grad Sisak javno zahvaljuje svojim volonterima- ljudima koji pomažući drugima čine zajednicu boljim i pravednijim mjestom za život.

Volonterka godine grada Siska Davorka Novak nagradu je dobila za pomaganje u sportskim aktivnostima udruge HVIDRA-e grada Siska:

 

 

p1180834

 

Ove je godine po prvi put uručena i nagrada za koordinatora volontera. Među zadaćama koje bi uspješan koordinator volontera morao ispunjavati nalazi se osmišljavanje i provođenje novih i učinkovitih projekata. Tu je zadaću u protekloj godini, odlučili su u Povjerenstvu za razvoj volonterstva grada Siska, najbolje odradila Vera Zaloker:

 

 

p1180808

 

Gradonačelnica Siska Kristina Ikić Baniček nije štedjela riječi zahvale sugrađanima- volonterima:

 

 

p1180838

 

U kategoriji Volonteri godine grada Siska dobitnica druge nagrade Josipa Drvodelić, a dobitnik treće nagrade Damir Šljivar. U kategoriji Koordinator volontera grada Siska dobitnica Pohvalnice je Ivančica Velić.

Dobitnici Zahvalnice Volonteri godine grada Siska u 2016. godini su Dejan Radaković, Marija Vuksan i Višnjica Pučko. Dobitnice Pohvalnice Volonteri godine grada Siska u 2016. godini su Dobrila Maksimović, Dolores Pancirov, Arijana Babić i Antonija Babić.

 

p1180794p1180801

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.