Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Projekt “Most u bolju budućnost” u Srednjoj školi Glina!

Uz potporu Rotary klubova Zagreb centar i Sisak

Uz potporu Rotary klubova Zagreb centar i Sisak

Projektom  „Most u bolju budućnost“, koji se nalazi u završnoj fazi, u potpunosti su opremljene tri učionice s pripadajućim kabinetima glinske Srednje škole. Također je nabavljena oprema za elektrotehniku i elektroradionicu, nastavu fiziku, robotike i digitalne fotografije kao izvannastavnih aktivnosti. Sredstva od 110 tisuća dolara potrebnih za nabavku opreme prikupljena su donacijama Rotary kluba Zagreb centar i Rotary kluba Sisak. Projekt, kako je istaknula ravnateljica Srednje škole Glina Marija Margušić- Novosel, ipak ne bi bilo moguće realizirati bez pomoći Sisačko- moslavačke županije:

 

 

p1190365

 

Ravnateljica je istaknula i kako je uvjerena da će projekt znatno doprinijeti kvaliteti obrazovnog procesa u Srednjoj školi Glina:

 

 

p1190372

 

Gotovo pola milijuna kuna potrebnih za adaptaciju i uređenje učionica osigurala je Sisačko- moslavačka županija. To je sa zadovoljstvom učinjeno, napominje župan Ivo Žinić, jer Glina, nažalost, još uvijek trpi posljedice ratnih djelovanja:

 

 

p1190364

 

Učionice opremljene najsuvremenijom tehnološkom opremom bit će na raspolaganju svim učenicima, a prve rezultate njihovog rada zasigurno ćemo vidjeti vrlo brzo, složili su se prisutni na današnjoj prezentaciji projekta.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.