Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Mladim poljoprivrednicima bespovratna potpora u iznosu od 50 tisuća eura!

SIMORA organizira javna predstavljanja natječaja

SIMORA organizira javna predstavljanja natječaja

Razvojna agencija Sisačko- moslavačke županije započela je s provedbom projekta „Potpora za pokretanje poslovanja mladim poljoprivrednicima“, projekta koji za cilj ima informiranje mladih poljoprivrednika o mogućnostima dobivanja bespovratnih potpora. Podmjera 6.1. namijenjena je poljoprivrednicima od 18 do 40 godina starosti koji u trenutku podnošenja zahtjeva moraju biti registrirani kao nositelji poljoprivrednog gospodarstva. Iznos bespovratne potpore je do 50 tisuća Eura, a otvaranje Podmjere 6.1.očekuje se uskoro, rekao je Mario Čelan, direktor SIMORE, Razvojne agencije Sisačko- moslavačke županije:

 

 

simora3

 

Kako bi poljoprivrednici u Sisačko- moslavačkoj županiji uspjeli na vrijeme prijaviti svoje projekte na Podmjeru 6.1. u SIMORI su odlučili pokrenuti niz javnih predstavljanja programa. Podmjera 6.1. provodi se po drugi put, a kako kaže direktor, u prvom krugu svi prijavljeni uspješno su realizirali sredstva, od pedesetak mladih poljoprivrednika 7 ih je bilo s područja Grada Novske. Ono što je dodatna pogodnost, čini usluga besplatne izrade projektne dokumentacije koju sufinancira Sisačko moslavačka županija.

 

 

Svi koji nisu bili na predstavljanju programa u Novskoj, mogu doći u utorak, 20. prosinca u Sisak na javno predstavljanje Podmjere 6.1. Stručne savjete i pomoć u izradi prijava zainteresirani mladi poljoprivrednici također mogu zatražiti na broju 044 544-204 ili osobno u Razvojnoj agenciji  SI-MO-RA, u Rimskoj 28, Sisak.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.