Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Marijana Petir donirala Udrugu Betlehem u Sisku!

Kuća malog Isusa za trudnice i samohrane majke

Kuća malog Isusa za trudnice i samohrane majke

Hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Marijana Petir danas je posjetila Kuću malog Isusa za trudnice i samohrane majke koju vodi Udruga Betlehem u Sisku i tom prilikom uručila donaciju dječje odjeće i potrepština za novorođenčad i djecu do godine dana starosti. Donacija se sastoji od 200 kombinezona, bodija i ogrtača za bebe, a vrijedna je više od 7 tisuća kuna. Petir je ovu donaciju realizirala uz pomoć Europske pučke stranke čija je članica, a u okviru koje zastupnici imaju osiguran novac za promociju. Kako je sama naglasila, postoje puno korisniji načini na koje se mogu potrošiti ta sredstva od ulaganja u njenu promociju, a jedan od njih je upravo podrška plemenitom radu udruge Betlehem:

 

 

p1190033

 

Udruga Betlehem u nekoliko većih gradova u Hrvatskoj ima tri kuće otvorene ne samo za samohrane majke, već i za majke s dvoje ili troje djece. Kroz kuću u Sisku dosad je prošlo šest majki i devetero djece, kaže Iva Matijašević, predsjednica Udruge Betlehem. Te majke i djeca danas su ljudi koji su se, nakon teškog razdoblja, uspjeli povratiti u život i krenuti ispočetka:

 

 

p1190028

 

Sisački biskup Vlado Košić izrazivši zahvalnost Marijani Petir na donaciji istaknuo je kako je majkama i djeci koji koriste kuću ovakva pomoć itekako bitna i od velike pomoći:

 

 

p1190034

 

Kroz sve tri kuće o kojima skrbi Udruga Betlehem na području Republike Hrvatske dosad je prošlo pedesetak majki i djece.

 

p1190038p1190041

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.