Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Istraživanje projekta ”Zajedno aktivni”

ANKETNI UPITNIK – Mišljenje mladih o politikama za mlade

ANKETNI UPITNIK - Mišljenje mladih o politikama za mlade

U okviru projekta ”ZAJEDNO AKTIVNI – ZA” , kojeg provodi PRONI Centar za socijalno podučavanje kroz program ERASMUS+ Ključna aktivnost 3: Podrška reformi politike, od 1.12.2016. do 1.03.2017. provodit će se istraživanje namijenjeno mladima u dobi od 15 do 30 godina starosti na razini Sisačko-moslavačke županije.

Svrha istraživanja je ispitivanje mišljenja mladih o politikama za mlade i mogućnostima razvoja Sisačko-moslavačke županije.

Samo istraživanje je usmjereno mladima koji će dati svoje mišljenje i pokazati svoje znanje vezano uz navedeno, a sami rezultati će se koristiti kao teme za rasprave u okviru Fokus grupa koje će se provoditi tokom narednih 5 mjeseci trajanja projekta.

Projekt ”ZA” ima za cilj postaviti uvijete za kreiranje i provedbu politike za mlade kroz uspostavu strukturnog dijaloga između mladih i osoba odgovornih za kreiranje politike prema mladima Sisačko-moslavačke županije.

Kao rezultat projekta, kreirat će se “Akcijski plan” koji će sadržavati smjernice za izradu novih politika prema mladima u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Istraživanje koje se provodi je u potpunosti anonimno i dobrovoljno.Isto tako, istraživanje će se provoditi u fizičkom obliku u nekoliko gradova sisačko-moslavačke županije te putem ”On-line” obrasca kojeg prilažemo u nastavku.

On-line obrazac: ANKETNI UPITNIK projekta ”ZA”

Poveznice na stranice PRONI Centra na kojima možete pronaći više informacija o projektu ‘’ZA’’ te samome Istraživanju.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.