Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Dvorana OŠ Glina pred završetkom!

Nakon nekoliko godina izgradnje

Nakon nekoliko godina izgradnje

Dugoočekivana sportska dvorana Osnovne škole Glina uskoro bi trebala biti dovršena te predana na korištenje školarcima i drugim zainteresiranim sportskim i kulturnim  kolektivima. Gradnja dvorane traje već nekoliko godina, točnije od 2011., no zbog stečaja izvođača radova, projekt je bio prekinut te je njen dovršetak bio neizvjestan. Tome je sad došao kraj i dvorana bi na proljeće sljedeće godine trebala biti otvorena, najavio je Sisačko- moslavački župan Ivo Žinić tijekom obilaska završnih radova:

 

 

p1180859

 

Dvorana je dimenzija 46 sa 48 četvornih metara, s igralištem za sve dvoranske sportove, a u projektu njene izgradnje predviđeno je 256 sjedišta na tribinama. Tehničke podatke otkrio je ravnatelj Osnovne škole Glina Milan Davidović:

 

 

p1180864

 

Zamjenica gradonačelnika Gline Sanja Štingl Vlašić naglasila je kako Grad Glina nastoji ulagati u mlade najviše što može. „Zato i želimo da dvorana bude kontinuirano u pogonu, a ne da bude jedan mrtav objekt, poručila je Štingl Vlašić

 

 

p1180865

 

Kako je istaknuto prilikom obilaska radova, ukupan iznos uloženih sredstava u dvoranu, jednom kad bude izgrađena, trebao bi se kretati oko 19 milijuna kuna.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.