Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Petrinja

Dr. Gregurinčić novi predsjednik petrinjskog GV-a

Prva potpredsjednica je dr. Viktorija Kaleb, druga dr. sc. Anita Begić Hadžipašić

Prva potpredsjednica je dr. Viktorija Kaleb, druga dr. sc. Anita Begić Hadžipašić

Dr. medicine Miroslav Gregurinčić novi je predsjednik Gradskog vijeća grada Petrinje, prva potpredsjednica je dr. medicine Viktorija Kaleb, a druga na toj dužnosti dr. sc. Anita Begić Hadžipašić. Odlučili su ovo petrinjski gradski vijećnici većinom glasova na sjednici održanoj u petak, 30. prosinca. Do kadrovskih promjena došlo je prestankom vijećničke dužnosti bivše čelnice GV Sanje Lovrenović .

Prije član SDP-a, sada nezavisni vijećnik dr. Gregurinčić liječnik je s dvije specijalizacije, u politici od burnih promjena sustava, od 2003.- 2009. gradonačelnik Petrinje, od 1997. u svim sazivima GV, u Domovinskom ratu načelnik saniteta i pričuvni bojnik HV-e

 

 

Prva potpredsjednica, dr. medicine Viktorija Kaleb poslije rata doseljena u Petrinju, također je nezavisna, a na zadnjim lokalnim izborima u Vijeće je ušla iz Zavjeta za Hrvatsku.

Dr. sc. Anita Begić Hadžipašić diplomirana je inženjerka metalurgije, a na Metalurškom fakultetu izvanredna profesorica i prodekanica za nastavu. U Gradsko vijeće ušla je kao članica HNS- liberalnih demokrata, a sada je vijećnica Narodne stranke – reformista. Novi predsjednik Miroslav Gregurinčić dobio je potporu 13 vijećnika. Sedam vijećnika bilo je suzdržano.

 

za


 

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.