Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

56 godina Metalurškog fakulteta u Sisku!

Uz optimističan pogled u budućnost

Uz optimističan pogled u budućnost

Metalurški fakultet u Sisku danas je obilježio 56.obljetnicu osnivanja. Ova stara i za sisački identitet važna obrazovna ustanova dodijelom dekanskih te drugih prigodnih nagrada još je jednom pokazala da kvalitetnim radom uspijeva održati razinu stručnosti po kojoj je bila poznata u svojoj dosadašnjoj povijesti. Bilo je to vidljivo i u optimističnom govoru  dekana fakulteta Ladislava Lazića:

 

 

p1180783

 

U protekloj godini, uz reviziju nastavnog plana i programa usmjerenu na osuvremenjivanje nastave i njeno povezivanje s gospodarskim sektorom, učinjen je još jedan veliki iskorak:

 

 

p1180778

 

U dvije godine koliko mu traje mandat, Sisačko- moslavački župan Ivo Žinić nastojao je pružiti maksimalnu potporu Metalurškom fakultetu i njegovim projektima. Tako će, naglasio je, biti i ubuduće:

 

 

p1180780

 

Ivana Bunjan, inženjerka metalurgije i jedna od dobitnica ovogodišnje dekanove nagrade kaže da je fakultet našao nju, a ne ona njega. Upisala ga je spletom okolnosti, a danas joj nije žao zbog te odluke:

 

 

p1180769

 

Svečanoj sjednici Fakultetskog vijeća prisustvovali su brojni gosti, dekani fakulteta iz Hrvatske i Slovenije, poduzetnici i druge osobe iz gospodarskog života Siska i županije.

 

p1180791

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.