Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Politika

Županijski HDZ o uspješnom povlačenju sredstava iz EU fondova!

Projekti u vrijednosti od 471 milijun kn

Projekti u vrijednosti od 471 milijun kn

Na konferenciji za medije Županijske organizacije HDZ-a pod nazivom „Razvoj Sisačko- moslavačke županije“ istaknuto je kako su se u Sisačko- moslavačkoj županiji od dolaska Ive Žinića na mjesto župana počele ostvarivati najave o boljoj i gospodarski uspješnijoj budućnosti za sve njene građane. Kao prvi potez u tom smjeru predsjednik županijskog HDZ-a Ivo Žinić naveo je kadrovske promjene u županijskoj regionalnoj agenciji SIMORI. „Od agencije koja je nekada služila za stranačko uhljebljivanje, SIMORA je postala centar kreativnih i uspješnih mladih ljudi. Takvo ulaganje u ljudske potencijale rezultiralo je značajnim promjenama“, poručio je Žinić:

 

 

Župan je dodao i da:

 

 

SIMORA je u posljednje dvije godine pripremila projekte u vrijednosti od 251 milijun kuna što je povećanje od gotovo pet puta u odnosu na 2013. i 2014.godinu.

 

 

Potpredsjednik HDZ-a Tomislav Tolušić naglasio je da je dobro upoznat sa stanjem gospodarstva u Sisačkoj- moslavačkoj županiji:

 

 

Tolušić je poručio i kako nije slučajno da je Sisačko- moslavačka županija trenutno najuspješnija županija u Hrvatskoj u povlačenju sredstava iz fondova Europske unije:

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.