Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Promocija prvostupnika poslovne ekonomije Libertasa

“Kutina je najmlađi i najmanji sveučilišni grad u Hrvatskoj”

"Kutina je najmlađi i najmanji sveučilišni grad u Hrvatskoj"

Kutina je najmlađi i najmanji sveučilišni grad u Hrvatskoj, istaknuo je to prof. Duško Pavlović, rektor sveučilišta Libertas prilikom promocije 54 prvostupnika poslovne ekonomije na studiju u Kutini. Promociju studenata koji su završili studij poslovne ekonomije Libertas tradicionalno organizira uz Dan Grada Kutine.

Danas promovirani prvostupnici studija u Kutini započeli su na veleučilitšu Libertas. „U međuvremenu Libertas je prerastao u prvo privatno sveučilište. Diplome danas promoviranih prvostupnika po svemu su jednakovrijedne diplomama sličnih studija iz zemalja Europske unije. Potičem ih da i dalje studiraju jer ulaganje u znanje i zdravlje uvijek se vrati i isplati.“, istaknuo je rektor sveučilišta Libertas.

Zahvalio je na dobroj suradnji Gradu Kutini te je dodao kako je i Kutina puno dobila time što je Libertas prvo privatno sveučilište. „Kutina je sveučilišni gard. To puno znači i vjerujem da ćemo nastaviti našu dobru suradnju.“, istaknuo je prof. Pavlović. Promoviranim prvostupnicima poželio je puno uspjeha u životu te ih je pozvao da nastave obrazovanje. „Iskoristite dobro svoja znanja i vještine u poslu i životu te se vodite visokim vrijednostima kojima težimo u Libertas.“, poručio je svojim studentima rektor Libertasa.

Na Libertasu u Kutini studira oko 250 studenata, a toliko ih je otprilike završilo i prvostupanjski studij poslovne ekonomije u proteklih 5 godina.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.