Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

KG Media i agencija 404 među 200 top Google Premier partnerskih agencija EMEA regije!

Jedine dvije hrvatske agencije uvrštene u najboljih 200

Jedine dvije hrvatske agencije uvrštene u najboljih 200

Tvrtka KG Media, koja djeluje iz TICM-a u Čakovcu, te Zagrebačka agencija 404 sudjeluju u natjecanju „Google Premier Partner Awards 2016“. U navedenom natjecanju sudjeluju Google Premier agencije s područja Europe, Bliskog istoka i Afrike (tzv. EMEA regija). Google Premier agencije su certificirane tvrtke, koje je Google označio kao najkvalificiranije za provedbu oglašavanja na online kanalima kojima upravlja Google i njihovi partneri.

Samo natjecanje se sastoji od 8 kategorija, a KG Media se natječe u kategoriji “Search Performance Award”. U manje od mjesec dana napravili su studiju slučaja za oglašivačku kampanju na tražilici Google, koju su provodili za potrebe uvođenja nove robne marke partnera Aminess Hotels & Campsites kojom upravlja tvrtka Laguna Novigrad d.d.

Agencija 404 je nominirana u istoj kategoriji u kojoj za prestižnu nagradu konkurira s case studyjem @mojbonbon i koja je također dokazala da se tehnološki, inovativno i kulturno dobro razvijaju kao tim.

Oko 800 Premier agencija imalo je mogućnost sudjelovanja u natjecanju, te je iznimna čast što su  naše dvije agencije iz Hrvatske uvrštene u 200 najboljih, odnosno, u 25 najboljih unutar kategorije u kojoj se natječu!

“Kako bi uopće zadovoljila kriterije za pristup natjecanju, agencija je morala ispuniti brojne uvjete. KG Media je početkom ove godine osvojila bedž „Premier Google Partner“ agencije kao rezultat konstantnog poslovnog usavršavanja, timskog rada, educiranja o novitetima na području digitalnog marketinga i njihovoj praktičnoj primjeni. K tome, agencija je uspješno realizirala od strane Googlea definirani iznos za online oglašavanje na godišnjem nivou, te zaprimila certifikate za položene Google AdWords i Google Analytics ispite” kažu KG Medijini menadžeri online kampanja, Martin Novak i Ema Mustač, koji će predstavljati tvrtku u Mansion House u Dublinu na svečanoj dodjeli nagrada.

Sljedeći korak je svečana ceremonija u Dublinu koja će se održati 4. i 5. prosinca ove godine, kada će Google proglasiti 8 najboljih agencija na razini cjelokupnog natjecanja.

Još malo i vidjet ćemo hoće li se koja od agencija vratiti s plijenom iz Irske! 🙂

Više informacija o ovom postignuću možete pronaći klikom na link: https://goo.gl/a1Dnzu


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.