Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Sisak

Gradonačelnica Siska primila direktora Turske razvojne agencije Tike

Susret u Dječjem vrtiću Sisak Novi

Susret u Dječjem vrtiću Sisak Novi

U Dječjem vrtiću Sisak Novi, u prisustvu gradonačelnice Kristine Ikić Baniček, organiziran je prijam za predstavnike turske razvojne agencije Tika. Dječji vrtić Sisak Novi- objekt Maslačak, poznat po njegovanju multikulturalnosti, odabran je kao jedan od mogućih partnera u budućoj tursko- hrvatskoj suradnji. Zahvalivši gradonačelnici i djelatnicima Dječjeg vrtića na dobrodošlici, direktor Tike Hasim Koca kazao je kako se nada da će upravo Sisak biti sljedeći grad u Hrvatskoj s kojim će se ostvariti bliska suradnja poput one u gradu Vrbovcu:

 

 

p1170979

 

Turska razvojna agencija Tika, koja djeluje u 56 zemalja kroz 54 područna ureda, u svom radu naglasak stavlja na projekte iz područja obrazovanja, zdravstva i međunarodne pomoći. Takva politika dosad je rezultirala s uspješnim projektima u više od 100 zemalja svijeta:

 

 

Sisačka gradonačelnica optimistična je oko suradnje Grada i Tike:

 

 

p1170969

 

U dječjem vrtiću Sisak Novi danas je obilježen i Dan multikulturalnosti, događaj koji se vrtiću, otkriva ravnateljica vrtića Ljubica Ivšić, obilježava na mjesečnoj razini:

 

 

 

Sudeći prema dobroj volji partnera iskazanoj prilikom susreta, projekti koje je ravnateljica već osmislila, uskoro bi mogli postati stvarnost.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.