Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Otvorena obnovljena Županijska cesta Vidrenjak – Okoli

Vrijednost radova iznosi 3,2 milijuna kn

Vrijednost radova iznosi 3,2 milijuna kn

Svečano je otvorena i u promet puštena Županijska cesta Vidrenjak- Okoli. Rekonstrukcijom koja je završena još u svibnju proširena je i obnovljena dionica u dužini od 2.4 kilometra na području Općine Velika Ludina. Ravnatelj Županijske uprave za ceste Stipo Šapina otkrio je kakvi su radovi izvršeni i zašto:

 

 

P1170189

 

Zbog nedostatka vlastitih financijskih sredstava, a uslijed uskraćivanja državne potpore, u Županijskoj upravi za ceste osmislili su projekt zajedničkog sufinanciranja obnove i održavanja cesta s gradovima i općinama. Jedna od Općina koja je pozitivno odgovorila na inicijativu bila je i Općina Velika Ludina s kojom je prošle godine postignut sporazum o jednakom sufinanciranju radova u iznosu od milijun i 600 tisuća kuna. Dražen Pavlović, načelnik Općine Velika Ludina objasnio je zašto je rekonstrukcija ove dionice važna za općinu kojoj je na čelu:

 

 

P1170190

  

Ravnomjerno ulaganje u sve dijelove županije, pa tako i jednako ulaganje u infrastrukturu, cilj je za koji se zalažem od početka mandata, kaže Sisačko- moslavački župan Ivo Žinić. Nisu sve županije prostorno iste veličine i novi ministar prometa bi tu činjenicu trebao uzeti u obzir, napominje župan:

 

 

P1170191

 

Ova investicija najveća je ovogodišnja investicija za koju je dio sredstava osiguran iz proračuna Općine Velika Ludina.

 

P1170187

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.