Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Najuspješnijim učenicima s područja SMŽ uručene prigodne nagrade

Nagrade je uručio župan Ivo Žinić

Nagrade je uručio župan Ivo Žinić

U Srednjoj školi Viktorovac najuspješnijim učenicima s područja Sisačko- moslavačke županije i njihovim mentorima uručene su prigodne nagrade. Tradicionalno, nagrade se dodijeljuju učenicima osnovnih i srednjih škola koji su osvojili prvo, drugo ili treće mjesto na državnim natjecanjima, a ove godine takvih je 21. Uz njih su nagrađeni i mentori koji su s njima proveli sate naporno radeći i vježbajući. A upravo je rad osobina koju je Sisačko- moslavački župan Ivo Žinić istaknuo kao onu koja mora biti temelj svakog uspjeha, bilo da se radi o osobnom ili kolektivnom uspjehu:

 

 

Patricija Petreković u svibnju je završila treći razred Srednje škole Viktorovac i time je svoje stručno školovanje za frizera, bar za sad, privela kraju. Ona je nagradu zaslužila na temelju pobjede na državnom natjecanju održanom u travnju. Nagrade koje su uslijedile nakon te pobjede više ni ne broji:

 

 

P1170172

 

Patricija ima velike ambicije, ali o tome što će raditi za 5 ili 10 godina još nije odlučila. Ono što već sada zna jest da će uvijek s ponosom isticati da dolazi iz Siska i s područja Sisačko- moslavcačke županije. Tu je naučila sve što zna i zato će zauvijek biti zahvalna svojim mentorima i učiteljima.

 

P1170167P1170170

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.