Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

“IZVOR” prirodne ljepote, tradicije, turizma, gastro ponude…

Sisačko – moslavačka županija predstavlja se na sajmu “IZVOR”

Sisačko - moslavačka županija predstavlja se na sajmu "IZVOR"

Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić, kao izaslanik predsjednika Hrvatske zajednice županije nazočio je danas na  Zagrebačkom velesajmu u paviljonu 8 otvorenju  Sajma županija, izvornih proizvoda, običaja i manifestacija „Izvor“.

 

izvor

 

Sisačko-moslavačka županija u četiri dana sajma predstavit će svoje prirodne ljepote i tradiciju, turističku i gastronomsku ponudu. Župan Ivo Žinić

 

 

sajam-3

 

Županije okupljene u Zajednicu hrvatskih županija odlično surađuju, spremne su čak preuzeti i dio državnih funkcija, dodaje župan Žinić

 

 

Naša će se županija predstaviti i  kroz program „Kupujmo lokalno“ s nekoliko stotina domaćih proizvoda koji će biti ponuđeni posjetiteljima na prodaju.

 

sajam-4

 

Sajam „Izvor“ za cilj ima prezentirati potencijal hrvatskih županija i regija kroz podizanje svijesti o važnosti očuvanja domaće proizvodnje, tradicije, obrta i malog gospodarstva. Također se želi potaknuti interes za izvorno – autohtonim hrvatskih poljoprivrednim proizvodima, suvenirima i proizvodima malog obrta.

 

sajam-1

 

Prvi sajam županija, izvornih proizvoda, običaja i manifestacija pod nazivom „IZVOR“  traje do 2. listopada. Partneri Sajma su Hrvatska zajednica županija, Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska obrtnička komora i HOK Obrtnička komora Zagreb.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.