Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Župan Žinić uručio četiri vozila hitne medicinske pomoći!

Vozila će koristiti centri u Sisku, Glini, Kutini i Hrvatskoj Kostajnici

Vozila će koristiti centri u Sisku, Glini, Kutini i Hrvatskoj Kostajnici

U Zavodu za hitnu medicinu SMŽ,  župan Ivo Žinić danas je uručio četiri nova vozila hitne medicinske službe namijenjena centrima u Sisku, Glini, Kutini i Hrvatskoj Kostajnici. Riječ je o vozilima koja će se koristiti samo u hitnoj službi, a ne i za sanitetski prijevoz pacijenata koji se također nalazi u djelokrugu rada Zavoda za hitnu medicinu. Njihova vrijednost, zajedno s dva vozila uručena mjesec dana ranije centrima u Petrinji i Glini, iznosi oko milijun i 900 tisuća kuna, a ni jedno od njih nije starije od 5 godina. Takav standard nije bilo jednostvano dostići, ali uspjeli smo i u tom ćemo smjeru nastaviti djelovati, rekao je župan Ivo Žinić:

 

 

P1160845

 

Dr. Tomislav Fabijanić, ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu SMŽ, iznimno je zadovoljan realiziranom investicijom. Ona će, obzirom na prostornu veličinu naše županije koja je druga u državi po tom kriteriju, omogućiti poštivanje standarda koje nije lako postići, kaže Fabijanić:

 

 

P1160851

 

Nabavom četiri vozila vozni park županijske hitne medicinske službe popunjen je u tolikoj mjeri da smo nekoliko vozila odlučili prebaciti u sanitetski prijevoz što pokazuje da stvari idu u dobrom smjeru, zaključio je Fabijanić.

 

P1160849

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.