Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Ministar Tolušić na radnom sastanku u Sisku

900 milijuna kuna iz EU fondova za gradove i općine u našoj županiji

900 milijuna kuna iz EU fondova za gradove i općine u našoj županiji

U sjedištu Županije u Sisku radni sastanak sa županom i suradnicima, te gradonačelnicima i načelnicima gradova i općina u našoj županiji održao je u utorak, 02. kolovoza ministar regionalnog razvoja i EU fondova Tomislav Tolušić

ministar 2

Ova će županija do kraja godine dobiti ukupno 900 milijuna kuna. Uključuje to sve općine i gradove  u županiji i samu županiju, rekao je nakon radnog sastanka ministar u tehničkoj Vladi Tomislav Tolušić.

Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić  je podsjetio kako županija ima puno projekata koji su u realizaciji putem EU fondova

 

Župan se osvrnuo  i na projekt vezan uz ulaganja u  OB dr. Ivo Pedišić, odnosno Dnevne bolnice u iznosu od 50 milijuna kuna, te Hitnog objedinjenog bolničkog prijema u iznosu od 20 milijuna kuna.

Razgovaralo se i o drugim problemima s kojima se susreću jedinice lokalne uprave, posebno o obrani od poplave, potrebi preraspodjele drvene mase, kao i o demografskoj slici županije.

ministar 3

Nakon radnog sastanka ministar Tomislav Tolušić posjetio je tvrtku Applied Ceramics, Podutetnički inkubator Pisak i Kulnarski institut Kul-In.

ministar 4

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.