Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Kutinčanke spremne za osvajanje svjetskih medalja

Juniorska kickboxing reprezentacija nastupiti će na svjetskom prvenstvu u Dublinu

Juniorska kickboxing reprezentacija nastupiti će na svjetskom prvenstvu u Dublinu

Kutinčanke Gracia Marić, Anamarija Čvrk i Slađana Rajčević u sklopu hrvatske juniorske kickboxing reprezentacije će nastupiti na svjetskom  prvenstvu u Dublinu (Irska) od 28.08. – 03.09.2016.

Na prvenstvu se očekuje nastup oko 1.500 natjecatelja sa svih kontinenata. Nakon jednomjesečnih priprema koje su odradile u Kutini pod stručnim vođenjem trenera Josipa Cerovca nalaze se u odličnoj formi te se mogu očekivati dobri rezultati s natjecanja. Sve tri natjecateljice imaju već veliki natjecateljski rejting koji će im sigurno pomoći u ovom super jakom svjetskom natjecanju. Ove godine natjecateljice su u domaćem prvenstvu i međunarodnim kupovima ostvarile odlične rezultate.

Gracia Marić će nastupiti u light contactu-50kg. Na prvenstvo putuje s ovogodišnjim odličnim rezultatima. Prvakinja države u light contacu (J+S), juniorska prvakinja u full contactu, drugo plasirana na prvenstvu države u boksu, pobjednica Balkanskog Kupa -55kg u LC (J+S), proglašena najboljom seniorkom, šestoplasirana sa EP 2015. godine u LC.

Anamarija Čvrk prvakinja države u low kicku i full contactu-56kg, prvo mjesto’ Bihać Open 2016′ low kick-60kg, prvo mjesto ‘Slunj Open’ kick light -60kg, Balkanski kup u kickboxingu, prvo mjesto u kick lightu-60kg (J+S), proglašena najboljom juniorkom, trećeplasirana s EP u low kicku iz 2015 godine.

Slađana Rajčević 2. mjesto LC-65kg Alpe adria Open, 1. mjesto Balkanski kup -65kg u light contactu i proglašena najboljom juniorkom u toj skupini, 2. mjesto državno prvenstvo LC-65kg, europska prvakinja u savate boksu 2014. godine, i viceprvakinja svijeta iz 2015. godine.

S obzirom na raspoloženje, sve tri natjecateljice nalaze se u odličnoj formi te su spremne za najviša dostignuća.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.