Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Tonči Huljić debitant na Splitskom festivalu

Tonči će prvi put stati pred publiku na Prokurativama kao pjevač

Tonči će prvi put stati pred publiku na Prokurativama kao pjevač

Novim singlom “Amico Mio Goodbye”, Tonči Huljić debitirat će kao pjevač na Splitskom festivalu. Najpoznatiji splitski skladatelj i autor brojnih nagrađenih hitova upravo sa Splitskog festivala ove će godine, uz svoj Madre Badessa band, prvi put stati pred publiku na Prokurativama kao pjevač.

Napolitanska pjesma s mediteranskim prizvukom i r’n’b pristupom “Amico Mio Goodbye” ima vrlo važnu poruku, a ta je da se čovjek rađa da bi živio život bez obzira što nas čeka isti kraj. U suradnji sa svojim stalnim suradnikom, redateljem Marijom Grabovcem, Tonči je ponovno snimio zanimljiv video.



Neumornog skladatelja očekuje radno ljeto, a paralelno s pripremama za njegov prvi mjuzikl “Pacijenti” čija se premijera s nestrpljenjem očekuje najesen, Tonči Huljić nastupit će kao poseban gost na koncertu Petra Graše u pulskoj Areni, 27. srpnja.

Upravo zahvaljujući suradnji s Tončijem i hitovima “Uvik isti”, “Moje zlato” i ostalima, Grašo se u velikom stilu vratio na glazbenu scenu, a ovu godinu pamtit će po velikim koncertima, jednim koji je održao u Spaladium Areni za Valentinovo i onog koji ga uskoro čeka u pulskoj Areni.


huljic3


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.