Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Izgradnja magistralnog vodovoda

Investicija vrijedna 34,3 mln. kn

Investicija vrijedna 34,3 mln. kn

Neovisno o visokim temperaturama na gradilištu magistralnog i lokalnog vodovoda u Ilovi, Zbjegovači i Banovoj Jaruzi izvođači radova intenzivno rade na polaganju vodovodnih cijevi. Budući da mehanizacije ima dovoljno, unatoč specijalnim poslovima na pojedinim dionicama, radovi teku predviđenom dinamikom.

KT 3

Gradilište u Ilovi, Zbjegovači  i Banovoj Jaruzi obišli su u srijedu, 13. srpnja  kutinski gradonačelnik Andrija Rudić i pročelnik za komunalno gospodarstvo Mladen Lisak, u nazočnosti direktora Moslavine d.o.o. Mije Šepaka. Porazgovarali su s izvođačem radova o planovima i dinamici radova na magistralnom vodovodu od Banove Jaruge do vodospremnika Torovi.

 KT 1

Nakon obilaska bili su zadovoljni dosadašnjim radovima koje izvodi Vodotehnika Zagreb, Moslavina d.o.o. i privatna tvrtka Atollo. Inače sredstava za gradnju magistralnog i lokalnog vodovoda osigurana su iz EU fondova, Hrvatskih voda, Moslavine d.o.o. i jedinica lokalne samouprave Grada Kutina, Grada Popovače, Općine Velika Ludina i Općine Lipovljani. Ukupna investicija iznosi 34,3 mln kn. Kako su izvijestili izvođači radova magistralni vodovod, ali i lokalni, bit će gotovi do kraja ove godine.

Izvor: kutina.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.