Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Petrinja

Potpisan Ugovor o nadzoru radova u Petrinji

Poboljšanje vodno komunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja

Poboljšanje vodno komunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja

Privreda d.o.o. potpisala je danas Ugovor o pružanju usluga stručnog nadzora građevinskih radova na projektu pod nazivom „Poboljšanje vodno komunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“. Ugovor je potpisan s tvrtkom SEDRA CONSULTING d.o.o. iz Zagreba koja je odabrana postupkom javne nabave.

1

„Ovo je za budućnost jedna priča koja daje neke civilizacijske standarde“, rekao je gradonačelnik grada Petrinje Darinko Dumbović, ističući važnost ovog ugovora:

 

 

2

Trajanje ugovora je 28 mjeseci i obuhvaća period izgradnje i rekonstrukcije sustava odvodnje, rekonstrukcije sustava vodoopskrbe i izgradnje uređaja za pročišćivanje otpadnih voda aglomeracije Petrinja. Kako je istaknuo direktor Privrede Zlatko Medved, s radovima se planira početi početkom srpnja:

 

 

3

Dragan Šekerija, direktor tvrtke SEDRA CONSULTING d.o.o., pohvalio je tim u Petrinji koji radi na ovom projektu i naglasio da je dosad odrađen velik i vrlo važan dio posla:

 

 

Financiranje Ugovora osigurano je sredstvima iz EU fondova, nacionalnih sredstava te Grada Petrinje i Privrede d.o.o., a vrijednost Ugovora je 10.4 milijuna kuna.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.