Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Politika

“Dva lica Kristine Ikić Baniček”

…s tiskovne konferencije Kluba vijećnika HDZ -a i HSLS-a

...s tiskovne konferencije Kluba vijećnika HDZ -a i HSLS-a

„Novcem se može sve, obojati biciklističke staze, popločati pješačke staze, iscrtati linije po parkiralištima  i stvoriti percepciju kako se konačno nešto radi i u Sisku i kako je to pravi put kojim sisačka ekonomija treba ići. Takva je praksa siguran put u neizvjesnost s negativnim posljedicama …“

Kažu ovo vijećnici u Gradskom vijeću grada Siska koji ččine Klub HDZ-HSLS, te su stoga na tiskovnoj konferenciji u utorak, 28. lipnja željeli upozoriti sisačku javnost na niz „serviranja“ i dovođenja „pred gotov čin“ , jer se , podsjećaju, pred sam početak zadnje sjednice Gradskog vijeća na vijećnićkom stolu našao još jedan kredit.

Moć novca je i evidentna u trenucima kada se mora osigurati većina u vijeću, sve ono, kaže Darko Žak, vijećnik HDZ-a što je sadašnja gradonačelnica, a bivša oporbena vijećnica ranijoj izvršnoj vlasti s pravom spočitavala (zapošljavanja članova obitelji, članstvo u NO ili UV i slično) sada i sama , kao vlast , provodi.

HSLS-ov  Miljenko Žamarija dodaje

Žamarija ističe kako je gradonačelnica grad zadužila kreditom za svoje fiks-ideje, a koje će otplaćivati nekoliko generacija još nerođenih Siščana.

Ovo nije ništa drugo nego prikazivanje stvarnosti  šarenim bojama, ali ekonomija je neumoljiva i takva praksa ima vijek trajanja dok se ne potroše tuđi novci i svi promašaji dođu na naplatu, zaključak je s današnje tiskovne Kluba vijećnika HDZ-a i HSLS-a.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.