Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Dodijeljene nagrade Zaklade Iskra

za tridesetero nadarene djece Sisačko-moslavačke županije

za tridesetero nadarene djece Sisačko-moslavačke županije

Već šestu godinu za redom, sinoć su u Glazbenoj školi Frana Lhotke u Sisku svečano uručene godišnje nagrade Zaklade Iskra za nadarenu djecu Sisačko-moslavačke županije.

Zbog povećanog priljeva sredstava, ove godine Godišnju nagradu u iznosu od pet tisuća kuna, primilo je tridesetero učenica i učenika. Upravitelj Zaklade Darian Vlahov:

 

 

Tea Harčević, učenica drugog razreda petrinjske Gimnazije, dobitnica je ove nagrade po drugi put:

 

 

6

 

Učenica osmog razreda Osnovne škole 22. lipnja Sisak, Tena Umljenović, također je već drugu godinu za redom primila nagradu Zaklade zbog svojih brojnih uspjeha:

 

 

7

Zanimljivo je istaknuti da je upravo Tena dizajnirala statuu turističke nagrade Zlatna Viktorija te za nju dobila priznanje Turističke zajednice grada Siska.

„Želimo promovirati izvrsnost, znanje i zalaganje i mislim da mlade ljude treba potaknuti da još više rade i da budu još bolji“, istaknuo je na dodjeli sisačko-moslavački župan Ivo Žinić:

 

 

Nagrade su, osim župana, uručili i upravitelj Zaklade te predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić, a svečanost su glazbenim nastupima uveličali i neki od nagrađenih učenika.

 

4 3

2 5

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.