Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Dan općine Topusko

Odlična suradnja Općine Topusko i SMŽ

Odlična suradnja Općine Topusko i SMŽ

Općina Topusko proslavila je u nedjelju, 19. lipnja svoj dan  i blagdan zaštitnika sv. Vida. Održana je svečana sjednica Općinskog vijeća na kojoj je načelnik općine Vlado Muža podsjetio na aktivnosti općinske uprave. U tijeku je realizacija različitih kulturno-povijesnih projekata, projekata energetske učinkovitosti, razvoja civilnog društva i projekti prekogranične suradnje.

 

vlado

Načelnik Muža istaknuo je i nekoliko infrastrukturnih projekata

Asfaltiraju se ulice u Topuskom u dužini od 500 metara, 400 metara u Starom selu, cesta u Ponikvarima uz participiranje građana , dodaje Muža te posebno ističe revitaizaciju stare ceste za grad Glinu

Oko budućnosti Topuskog optimističan je i sisačko-moslavački župan Ivo Žinić. „Budućnost u općini Topusko je itekako svijetla i kao župan osjećam jednu dobru suradnju između općine Topusko i naše Županije. To je ovdje posebno izraženo jer su glavni gospodarski subjekti Lječilište Topusko i Top-Terme Topusko najveća ustanova i tvrtka koje zapošljavaju ljude ovog kraja i koje život znače na ovom području. Ovdje su prisutni izuzetni potencijali kojih gotovo da nema u Hrvatskoj“ – rekao je župan.

U prigodi Dana općine uručena su i javna priznanja i svečane povelje najzaslužnijim pojedincima, društvima i udrugama. Tako je umirovljenoj učiteljici razredne nastave Mariji Strmečki dodijeljena Povelja za životno djelo, javna priznanja i nagrade općine Topusko dodijeljene su učeniku Novaku Tepšiću iz OŠ „Vladimir Nazor” Topusko i Ivanki Zimonja kao dugogodišnjoj djelatnici Lječilišta Topusko, Povelja počasnog građanina Općine Topusko dodijeljena je Ivanu Medvedu (Demu), a Povelju Općine Topusko primili su Zlatko Kapac, Dobrovoljno vatrogasno društvo Topusko i Udruga hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata Topusko.

priznanja

Obilježbu su svojim glazbenim nastupom uveličale profesorica solo pjevanja i članica„Kazališta „Komedija“ Larisa Marak  i profesorica čembala u Baletnoj školi u Zagrebu Martina Kralj .

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.