Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Sisak

Uspješni sportaši grada Siska kod gradonačelnice

Uoči obilježavanja Svjetskog dana sporta

Uoči obilježavanja Svjetskog dana sporta

Uoči obilježavanja Svjetskog dana sporta, sisačka gradonačelnica Kristina Ikić Baniček primila je neke od uspješnih sportaša iz 11 sportskih klubova grada Siska.

SPO 2

„Grad Sisak zaista izdvaja velika sredstva za sport“, naglasila je gradonačelnica:

 

 

Među prisutnim sportašima bio je i član Streličarskog kluba Siscia Mario Vavro, koji je temeljem Rješenja Hrvatskog olimpijskog odbora od 2015. godine razvrstan u I. kategoriju vrhunskog sportaša Hrvatske:

SPO 3

 

Svoje uspjehe predstavili su i neki od najmlađih sportaša, članovi Sportskog plesnog kluba Top Step, devetogodišnji Rok Markulin i sedmogodišnja Zara Ivičinec:

SPO 9

 

25. svibnja diljem svijeta obilježit će se 24. Svjetski dan sporta u organizaciji TAFISA-e svjetskog poretka „Sport za sve“, koji je udružen u Međunarodni olimpijski odbor.

Grad Sisak, po 19. put, uz suglasnost Hrvatskog saveza sportske rekreacije „Sport za sve“, predstavljat će zajedno sa Malim Lošinjem Republiku Hrvatsku u međunarodnoj konkurenciji programom kojim će se obilježiti 24. Svjetski dan sporta. Ovogodišnji gradovi partneri su izraelski Kafar Saba i poljski grad Olecko.

Zamjenik gradonačelnice i predsjednik Zajednice sportskih udruga grada Siska Marko Krička najavio je program obilježavanja ove manifestacije:

 

 

Manifestacija će završiti tradicionalnom Uličnom utrkom koja počinje u 18 sati ispred Gradske vijećnice.

 

Foto: Donat Rogić

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.