Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

„SMŽ u srcu Europe“

Obilježavanje Europskog tjedna

Obilježavanje Europskog tjedna

 

Obilježavanje Europskog tjedna u organizaciji Sisačko-moslavačke županije zaokruženo je danas u Sisku,u prolazu bivše Name, otvaranjem izložbe „Sisačko-moslavačka županija u srcu Europe“ .Izložbu je otvorio župan Ivo Žinić.

 

 

P5130058

 

U fokusu ovogodišnjeg obilježavanja Europskog tjedna je obrazovanje,pa su u aktivnosti obilježavanja uključene i obrazovne ustanove.

 

 

„Misija svih nas u Županiji je mobilizacija svih potencijala koje imamo.Želimo omogućiti i ostalim korisnicima koji nisu dovoljno educirani da apliciraju na EU fondove“, kaže župan.

 

 

„Novi ministar regionalnog razvoja i fondova EU, kaže župan, prepoznao je rad naše Razvojne agencije.

 

 

Na aktivnosti koje su organizirane u sklopu obilježavanje Europskog tjedna u našoj županiji, podsjetio je Alan Đozić,predsjednik Županijskog savjeta za EU integracije.

 

P5130046

 

 

U utorak je, podsjeća Đozić, održana tematska sjednice u Hrvatskoj Kostajnici, na kojoj je Razvojna agencija Si-Mo-Ra predstavila projekte koje su proveli, koje provode i koje su nominirali za daljnje natječaje.

 

 

U četvrtak, u sklopu obilježavanja Europskog tjedna održana je konferencija „Pomoćnici u nastavi“, a završna manifestacija Tjedna je upravo današnja izložba „Sisačko-moslavačka županija u srcu Europe“.Na izložbi učenici, tehničkih škola iz Kutine i Siska predstavili su svoje solarne automobile i tehnologiju 3D printera.

 

P5130049P5130050

 

Predstavili su se i domaći poljoprivredni proizvođači.

 

P5130056

 

 

 

Izložbeni prostor „Sisačko-moslavačka županija u srcu Europe“ bio je danas otvoren do 14 sati.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.