Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Pitanja o Petrokemiji bez odgovora

Priopćenje kutinskog gradonačelnika

Priopćenje kutinskog gradonačelnika

Kutinski gradonačelnik Andrija Rudić oglasio se još jednim priopćenjem o Petrokemiji:

 

“Poštovane Kutinčanke, poštovani Kutinčani,

Nakon objave u medijima da je Petrokemija d.d. u visokom stupnju pregovora za prodaju, kao gradonačelnik ponovo moram reagirati na činjenicu da se ignorira i građane Kutine i radnike Petrokemije prilikom donošenja bitnih odluka o budućnosti te strateške tvrtke i Grada Kutine. Razočaran sam što nisam dobio odgovor na moje upite, što se i dalje sve oko prodaje Petrokemije d.d. radi potajno i što oni koji to rade uopće ne misle na radnike i građane.

Grad Kutina htio bi biti uključen u praćenje transparentnosti cijelog procesa, kojim se kriterijima i u kojim fazama dogovara privatizacija, a ne da na portalima i u medijima pratimo što se događa s našom sudbinom.

Žao mi je i što prije tri godine vrlo bučni kutinski HDZ sada šuti umjesto da budu partneri s građanima Kutine oko najvažnijeg pitanja u Kutini. Oni čekaju mišljenja lobista i konzultanata iz Zagreba, a trebali bismo zajedno biti na istom stajalištu u zajedništvu – da želimo nastavak proizvodnje, očuvanje radnih mjesta i proširenje djelatnosti koje će otvoriti nova radna mjesta .

Stoga sve političke i nepolitičke snage u Kutini pozivam na zajedničku platformu obrane interesa Kutine i najavljujem zajednički sastanak svih koji će moći doprinijeti svojim znanjem i snagom našem zajedničkom cilju.”

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.