Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Parni valjak predstavio video spot ”Za malo nježnosti”

U spotu se pojavljuje gudački kvartet Porin i mladi bend Mjuzikl

U spotu se pojavljuje gudački kvartet Porin i mladi bend Mjuzikl

Izuzetan interes medija dogodio se ovog ponedjeljka točno u podne na ekskluzivnoj konferenciji za novinare koju su u dvorani Müller u zagrebačkom Kinu Europa priredili članovi Parnog Valjka.

Osim najave prvog samostalnog koncerta ovog ljeta u pulskoj Areni, najavili su i goste koji će im se 12. kolovoza pridružiti na velebnoj pozornici – uz bend Buđenje, s Valjkom će zasvirati i poznati saksofonist Igor Geržina.


unnamed(2)


Bend nije krio oduševljenje nadolazećim nastupom, kao ni dozu ozbiljnosti koju takav koncert zahtijeva, naglašavajući da je upravo publika ta koja se na svakom nastupu omiljenog benda mora osjećati posebno i zadovoljno.

Na samom kraju, premijerno su prikazali novi video spot za aktualni singl “Za malo nježnosti” čiju režiju potpisuje Darko Drinovac.



U spotu se, osim benda, pojavljuje i gudački kvartet Porin, kao i mladi bend Mjuzikl, a da je video dostojno popratio izvrstan novi singl, potvrdili su i zadovoljni članovi Valjka.

Parni Valjak, rock veterani koji su prošle godine zaokružili 4 desetljeća djelovanja na domaćoj i regionalnoj glazbenoj sceni, nedavno su predstavili novi singl, pjesmu “Za malo nježnosti”.


unnamed(1)


Autor Husein Hasanefendić Hus napisao je još jednu nezaboravnu rock baladu koja osvaja srca starih fanova, ali i nove publike.

Kako je najavljeno, ovog ljeta, točnije 12.8., Parni Valjak će po prvi puta zasvirati u Areni u Puli. Vrhunski koncertni spektakl u poznatom amfiteatru koji će se sastojati od dva koncerta – akustičnog i električnog.

Ulaznice za koncertni spektakl potražite u sustavu Eventim.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.