Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Klapa Cambi predstavlja pjesmu ‘Slijepi putnik’

Klapa se ponovno ‘usudila’ izaći iz okvira klasičnog klapskog pjevanja

Klapa se ponovno 'usudila' izaći iz okvira klasičnog klapskog pjevanja

Klapa Cambi (K. kambelovac) pjesmom ‘Slijepi putnik’ s aktualnog albuma ‘Ako tako triba bit’ predstavit će se na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama. 

‘Slijepi putnik’ mogao bi pomalo iznenaditi obožavatelje Cambija s obzirom da se klapa ponovno ‘usudila’ izaći iz okvira klasičnog klapskog pjevanja i okušati se u potpuno za njih atipičnom glazbenom izričaju. 

– Pjesma pomalo intrigantnog naslova ‘Slijepi putnik’ pjeva o neuzvraćenoj ljubavi, ali na jedan drugačiji način od očekivane ‘balade’ s obzirom na tematiku. Brži ritam i agresivnije solo dionice u najvećoj su mjeri ostvarili ono što je autor glazbe i teksta Matko Šimac zamislio, a to je da iz sjetnog i pomalo tužnog teksta na kraju dobijemo jednu bržu, pozitivniju, da ne kažem i veseliju stvar, kazao je Alen Babić, bariton klape.



– Pjesmu ‘Slijepi putnik’ izvest ćemo uskoro na CMC festivalu u Vodicama, te se nadamo da će publika tamo, a i putem radio postaja koje će je, nadam se, puštati u eter sa zadovoljstvom prihvatiti jedan malo drukčiji ‘klapski’ zvuk. U svakom slučaju svima preporučam da je poslušaju, zaključio je Alen. 


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.