Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Dani vina u Županiji Zrinskih

promocija Sisačko-moslavačke županije

promocija Sisačko-moslavačke županije

Sisačko-moslavačka županija ove je godine prihvatila partnerstvo u jednoj od najvećih gospodarsko-turističkih manifestacija sjeverozapadne Hrvatske Urbanovu – Danima vina na Međimurskoj vinskoj cesti.

str 2

Produkt sedamnaestogodišnje tradicije je Urbanovo 2016. – Dani vina u Županiji Zrinskih, koje je organiziralo Društvo vinogradara i vinara Međimurja „Hortus Croatiae“.
URBANOVO je višeslojna manifestacija koja se svake godine održava tijekom svibnja, a sadržajno je podijeljen u tri dijela: Festival pušipela (sajam vina, vinarske i vinogradarske opreme), Dani otvorenih podruma, te blagdan Svetog Urbana uz Vinski bal.
Središnjem događanju, otvorenju 8. Festivala pušipela u sportskoj dvorani u Štrigovi nazočio je u petak, 13. svibnja 2016. godine, i sisačko-moslavački župan Ivo Žinić.
Župan je gostovao i u prigodnoj emisiji čakovečkog Radija 1, te uspio ostvariti brojne kontakte i razgovore, u kojima je bilo prigode i za promoviranje vinske ponude Sisačko-moslavačke županije i za prezentaciju rastućeg programa „Kupujmo lokalno“.

www.smz.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.