Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Politika

U sisačkom političkom životu više nema nevinih

…podjele unutar glavnih političkih aktera

...podjele unutar glavnih političkih aktera

  Ova izjava predsjednika  sisačkog HSLS-a Miljenka Žamarije koja traje  deset sekundi sve je rekla, no na tiskovnoj konferenciji  stranke koja u klupama gradske vijećnice sjedi na onoj oporbenoj strani, održane u utorak, 24. svibnja,    istaknuto je i  kako se s pozicije oporbe politički stavovi svode na kritiku vlasti da je ova nesposobna,korumpirana i kriminalna. Postavlja se normalno pitanje, tko je birao te pojedince i skupine i je li je to bila volja društva?

Ista je priča je li kupuješ ili te kupuju, a pri tome se misli u ovom kontekstu, na vijećnike, ali je isto tako svima jasno da odluke izglasane kvalificiranom većinom su odluke koje prolaze i to je demokratski.

Sisak ima svoj model

Izvorna koalicija po tom modelu vrlo brzo nakon izbora traži nove partnere, sve se mijenja u hodu i rezultat je svakako drugačiji od onoga što je „na sva zvona“ proklamirano u kampanjama ili što proklamiraš i za što se zalažeš dok si u poziciji oporbe.

…i prijepora i da je sama sebi svrha.

Aktualna sisačka vlast je na vidjelo izbacila sve međusobne podjele unutar glavnih političkih aktera, kaže HSLS

A ne trebaju nam velike vođe i diktatori, nego pojedinci  koji su otvoreni za razgovor i s neistomišljenicima , zaključuje sisački HSLS

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.