Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

TISPOL – akcija u prometu

Nadzor brzine

Nadzor brzine

U sklopu Plana aktivnosti organizacije TISPOL, od jutros u 6 sati u dvadeset zemalja Europske unije istodobno se provodi 24-satna akcija nadzora brzine u prometu.

Akcija se provodi i na području Policijske uprave sisačko-moslavačke,a što je TISPOL, objasnio je Mario Tkalčić, policijski službenik za prevenciju u cestovnom prometu u Postaji prometne policije Sisak.

 

 

Današnja akcija prvenstveno je usmjerena na nadzor brzine.

 

P1150215

 

 

Slične akcije provodile su se na razini EU i prijašnjih godina.Kakvi su rezultati zabilježeni u Hrvatskoj prošle godine?

 

 

U suradnji s TISPOL-om, osim akcija usmjerenih na nadzor brzine, provode se i druge prometne akcije.

 

 

Loakcije na kojima će se provoditi nadzor brzine, ovaj put mogli su Policijskoj upravi predlagati sami građani.Djelatnike Postaje prometne policije Sisak zatekli smo u Žažini. Policijski službenik za prevenciju u cestovnom prometu u Postaji prometne policije Sisak Mario Tkalčić objasnio je i zašto.

 

 

U Žažini su danas djelatnici prometne policije koristili uređaj Fama Laser.

 

P1150216

 

 

Do 11 sati, kada smo razgovarali s policijskim službenicima u Žažini, najveću brzinu zabilježili su kod jedne vozačice.

 

 

Za ovakvo prekoračenje brzine predviđena je kazna od 2.000 kuna.I zbog kazni, ali prije svega zbog sigurnosti vas i ostalih sudionika u prometu, vozite u skladu s propisima.Podsjetimo, akcija nadzora brzine u sklopu TISPOL-a u Hrvatskoj i još 19 zemalja Europske unije traje do sutra u 6 sati.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.