Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Čestitka gradonačelnika Rudića povodom Praznika rada i 21. obljetnice VRO “Bljesak”

Sjetimo se zajedništva i optimizma

Gradonačelnik Andrija Rudić povodom Međunarodnog praznika rada i 21. obljetnice vojno- redarstvene operacije Bljesak građanima je uputio čestitku sljedećeg sadržaja:

„I ovaj Međunarodni praznik rada dočekujemo u znaku pozitivnih kretanja kutinskog i hrvatskog gospodarstva, ali sa oprezom i neizvjesnosti koja je još uvijek vezana za ključnu kutinsku tvrtku Petrokemiju d.d.

Imamo manje nezaposlenih u evidenciji Zavoda nego prošle godine, pokrenute su nove investicije iz kojih se očekuju nova radna mjesta poduprta aktivnim mjerama Grada i nova radna mjesta financirana iz EU fondova.

Stipendije koje smo uveli potiču mlade na odlazak na fakultete, kroz poduzetničku edukaciju ohrabrujemo mlade na bolje školovanje i preuzimanje odgovornosti. Svjesni smo da je to dugačak put pun izazova, ali smo ga spremni prijeći radi bolje budućnosti.

1.svibnja obilježavamo i 21.godišnjicu vojno- redarstvene operacije Bljeska, a prisjećamo se onih među nama koji su svoje najvrijednije dali da bismo i mi imali priliku. Prisjećamo se zajedništva i ponosa koje su nam donijeli vjera u slobodu i napredak. To je slika Kutine i Hrvatske koju trebamo probuditi u sebi i danas i zato Vas pozivam da budemo optimisti i entuzijasti jer rezultate zajedničkog rada imamo i idemo dobrim putem.

S tim mislima, u ime Grada Kutine i u svoje osobno ime čestitam Vam 1.svibnja, Međunarodni praznik rada i 21.obljetnicu vojno- redarstvene operacije „Bljesak“, stoji u čestitci gradonačelnika Rudića.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.