Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Strateška studija o utjecaju na okoliš II.Izmjena i dopuna Prostornog plana SMŽ

Javno izlaganje danas u Sisku

Javno izlaganje danas u Sisku

U Sisku se danas, u prostoru HGK – Županijske komore Sisak održano javno izlaganje Strateške studije o utjecaju na okoliš II.Izmjena i dopuna Prostornog plana Sisačko-moslavačke županije.

 

P1130984

 

O čemu se radi pojasnila je Blanka Bobetko-Majstorović, pročelnica županijskog Upravnog odjela za prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša.

 

 

Što se konkretno i zašto mijenja?

 

 

Što pokazuje Strateška studija o utjecaju na okoliš ovih II.izmjena i dopuna Prostornog plana naše županije?

 

 

Izmjene i dopune prostornih planova rade se po zahtjevima određenih velikih tvrtki, poput primjerice Janafa, objasnila je Bobetko-Majstorović.

Novinare je pak zanimalo spominju li se možda u tim izmjenama spalionice otpada,  biorafinerije i slično?

 

 

U današnjem javnom izlaganju Strateške studije o utjecaju na okoliš II.izmjena i dopuna Prostornog plana Sisačko-moslavačke županije sudjelovao je i župan Ivo Žinić.

P1130986

 

 

Prve izmjene županijskog Prostornog plana, podsjeća župan, napravljene su 2010. godine zbog zahtjeva za centrima za gospodarenje otpadom.Što se pak tiče ovih novih izmjena i dopuna, župan naglašava:

 

 

Prijedlog II. Izmjena i dopuna Prostornog plana SMŽ na uvidu je od 7. ožujka do 21. ožujka 2016. godine u prostorijama Upravnog odjela za prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša, Rimska 28, Sisak, (drugi kat.) ili na web stranicama www.zpusmz.hr

Javna rasprava i javni uvid Strateške studije o utjecaju na okoliš II. izmjena i dopuna Prostornog plana Sisačko-moslavačke županije u trajanju od trideset (30) dana, održavaju se od 8. ožujka do 8. travnja 2016. godine, svakog radnog danau vremenu od 8,00 do 15,00 sati u prostorijama Upravnog odjela za prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša, Rimska 28, Sisak.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.