Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

KULTURA

Sisak kroz ružičaste naočale

U četvrtak od 11,30 h razgovaramo sa Marinom Orsag i dijelimo ulaznice

U četvrtak od 11,30 h razgovaramo sa Marinom Orsag i dijelimo ulaznice

Početkom prosinca Marina Orsag izabrana je za najbolju stand-up komičarku kontinentalne Europe i Rusije na prestižnom globalnom natjecanju Jokenation. Ovom titulom 37-godišnja se Zagrepčanka uvrstila u 10 najboljih zabavljača ove vrste na svijetu te joj je pripala čast nastupati u slavnoj Stravinski dvorani u švicarskom Montreuxu zajedno s ostalih 9 pobjednika.

Nakon ovacija koje je pokupila od publike i kolega te kratkotrajnog božićno-novogodišnjeg odmora, Marina se posvetila radu na novom autorskom showu pod nazivom Ružičaste naočale. Najsvježija predstava premijerno je izvedena u Varaždinu 10. Veljače te nastavila turneju po Lijepoj našoj. Sjajnom premijernom izvedbom uspješno je započela turneja koja je do sada oduševila publiku u prepunom pulskom gradskom kazalištu INK, potom publiku u Slavoniji u Vinkovcima, Vukovaru i Osijeku, a predstava sada stiže u Sisak!

Ako vam se čini kako Marina pored turneje po Hrvatskoj nema vremena za druge angažmane, prevarili ste se! Prepuna energije, Marina je u međuvremenu bila i na nastupima u  Švedskoj i Danskoj gdje je također oduševila publiku!

Novi show će će održati u četvrtak, 24. ožujka 2016. u Kazalištu 21 u Sisku, u 20:30 sati. Cijena ulaza je 40 kuna, a ulaznice se mogu kupiti na blagajni kazališta.

O Ružičastim naočalama

U svom trećem solo stand-up showu Marina će s proći kroz faze djetinjstva, odrastanja, neodrastanja, izgubljenih i nađenih ljubavi te kroz sve one sitne apsurdne stvari koje nas svakodnevno okružuju. Sukladno stanju u državi u kojoj svaki dan plačemo od razočaranja, tuge i šoka, doći na sat i pol plakanja od smijeha, više je nego potrebno svima nama.


plakat


 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.