Dobrovoljna vatrogasna društva nastavljaju održavati svoje redovne godišnje skupštine, a u subotu svoju 59. redovnu godišnju skupštinu održalo je i Dobrovoljno vatrogasnog društva Divuša.

Predsjednica DVD-a Divuša, Marija Vuković, podsjeća kako vatrogasci sudjeluju u različitim sferama društvenog života svog mjesta:

 

 

143 člana, od onih operativnih do podupirućih i počasnih,  već 59 godina skrbi o sigurnosti svojih sumještana. Kako bi tu funkciju obavljalo na najkvalitetniji mogući način, potrebno je stalno ulagati u opremu. Iako bi njeno stanje moglo biti bolje, vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Divuša ne žale se:

 

 

Na području Općine Dvor djeluju tri Dobrovoljna vatrogasna društva: Dvor, Rujevac i Divuša. Kontrolirati i paziti na tako površinski veliko područje nije lako, ali suradnjom i kvalitetnom komunikacijom sve se može organizirati:

 

 

Skupštini je prisustvovao i Sisačko- moslavački župan, Ivo Žinić, koji je divušanskim vatrogascima došao, kako je rekao, pružiti moralnu i financijsku potporu. „DVD-i ovdje imaju dvostruku ulogu“, naglasio je župan:

 

 

naslov (1)

 

Župan je vatrogascima zahvalio na svemu što čine za ovo malo mjesto u Pounju te im poželio uspjeh u budućem radu.

Održana 59. godišnja skupština DVD-a Divuša
0.00(0 glasova)
Komentara(0)

Napišite komentar