Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Sisak

Kroz uređenu Bakranovu autobusnom linijom br.5

Sisačka gradonačelnica najavila sljedeću fazu radova

Sisačka gradonačelnica najavila sljedeću fazu radova

Prva faza uređenja Bakranove ulice u Sisku koja je koštala oko 5,5 milijuna kuna je dovršena.Prometnicu je danas sa suradnicima obišla sisačka gradonačelnica Kristina Ikić Baniček koja je tom prilikom najavila i sljedeću fazu radova.

 

BAKRANOVA 9

 

 

 

Radove u Bakranovoj i Zagrebačkoj izvodila je tvrtka Elektrocentar Petek.Voditelj projekta Mario Sloup o izazovima s kojima su se susretali na izgradnji Bakranove kaže:

 

BAKRANOVA 7

 

 

Teška vozila i mehanizacija koji su se koristili za radove u Bakranovoj, prouzročili su oštećenja u okolnim ulicama.Što će biti s tim ulicama?Gradonačelnica kaže kako njihova sanacija kreće uskoro.

 

 

Bakranova je u promet puštena potkraj veljače.Prilikom otvaranja prometnice jasno je istaknuto kako je na snazi nova regulacija prometa prema kojoj Bakranova ulica postaje cesta s prednošću prolaska dok Ulica Berislava Pavičića postaje sporedna cesta.No,vozači se, izgleda, na novu regulaciju još nisu navikli.Već u prvih nekoliko dana od puštanja u promet, na raskrižju Bakranove i Pavičićeve zabilježeno je nekoliko prometnih nesreća.

 

BAKRANOVA 4

 

 

Paralelno s otvaranjem Bakranove uspostavljena je i nova autobusna linija broj 5 Auto prometa Sisak.

 

BAKRANOVA 5

 

Tom linijom danas je u Bakranovu stigla i sisačka gradonačelnica sa suradnicima koja je na kraju prokomentirala i što uređenje Bakranove znači za Sisak i Siščane.

BAKRANOVA 6

 

 

 

Onima koji će prometovati ovom novom sisačkom žilom kucavicom, još jednom podsjetnik – novom prometnom regulacijom Bakranova ulica postala je cesta s prednošću prolaska dok je Ulica Berislava Pavičića sada sporedna.

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.