Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Leo donio novi ‘Vjetar’ u radijske etere!

Pjesma ljubavne tematike u kojoj Leo pjeva o mnogima koji su napustili zavičaj

Pjesma ljubavne tematike u kojoj Leo pjeva o mnogima koji su napustili zavičaj

Jedan od ponajboljih regionalnih pjevača Leo, udružio je snage s legendarnim Zrinkom Tutićem, a rezultat suradnje je nova pjesma naziva ‘Vjetar’.

Zrinko Tutić autor je nekih od najvećih hitova u izvedbi Željka Bebeka, Doris Dragović, Severine, Maje Blagdan, Tajči, ali i mnogih drugih, a ovoga puta svoj autorski pečat odlučio je staviti na novu Leovu pjesmu.



‘Vjetar’ je pjesma ljubavne tematike u kojoj Leo pjeva o mnogima koji su iz raznih razloga napustili zavičaj. Čežnja i lijepa sjećanja na te drugačije, bezbrižne dane i priča o davnoj neostvarenoj ljubavi osjeća se i u Zrinkovim stihovima koje je Leo maestralno otpjevao.

Senad Pašić bio je inicijator i dogovorio da se Zrinko i ja vidimo, jer su imali jednu jako zanimljivu ideju o budućem projektu gdje bi ja bio glavni akter. Kroz razgovor, Zrinko je rekao da ima jako zanimljivu pjesmu koju je napisao za raseljene ljude koji su sad negdje po svijetu, a otišli su iz svog doma zbog nekih nemilih događaja ili jednostavno trbuhom za kruhom.’

‘Pjesmu za raseljene ljude, ali pretočenu u jednu ljubavnu priču dvoje ljudi koji žive na dvije različite strane svijeta i čeznu jedno za drugim.”Zrinko i ja otišli davno iz rodnoga kraja i skrasili se u nekoj drugoj zemlji, tako da je to otprilike bila poveznica da upravo ja otpjevam pjesmu ‘Vjetar’ i udahnem joj komadić svoje duše i pustimo je da se vine u visine. ‘ – rekao je Leo

Glazbu, tekst i produkciju potpisuje Zrinko Tutić, a ‘Vjetar’ već sada mnogi vide novih hitom u Leovoj uspješnoj dugogodišnjoj glazbenoj karijeri. Pjesma je nastala u Bonus studiju, Leovog suradnika Amira Karalića u Trstu, koji je zaslužan i za aranžman. Ovo je ujedno prva suradnja Zrinka Tutića i Lea, ali i kombinacija koja jednostavno mora iznjedriti hit na regionalnom glazbenom nebu.


Foto: Dubravka Strejček Knežević


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.