Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Quirinusu uručeni “Zlatni miš” i jubilarna nagrada!

“Ponosna sam na svoje djelatnike!”

„Posebno sam ponosna prije svega na svoje djelatnike, na ljude koji su to sve odradili i osmislili. Za ovih 20 godina to je priznanje i nama kao vlasnicima da smo u ovim teškim uvjetima medijskih teškoća koje su uvjetovane lošim marketingom koji cijeloj Hrvatskoj stvara probleme, ipak smo uspjeli opstati i nadamo se kako će doći za sve nas bolja vremena”- rekla je sinoć u Opatiji direktorica Radio Quirinusa Lidija Kopjar primajući nagradu “Zlatni miš” za najbolju internet strancu i jubilarnu nagradu  za dvadeset godina rada Radio Quirinusa.


Q 1Q 2


Djelatnici Petrinjskog radija ponosni su što su i ove godine dobili tri vrijedne nagrade: jubilarnu nagradu za 70 godina postojanja i djelovanja, nagradu za najbolji radijski jingl i za najbolju akciju – povodom nedavno, u rujnu održanih koncerata u sklopu 70. rođendana Petrinjskog radija.

S područja naše županije, „Zlatno ogledalo” dobila je Monika Šporčić Harak iz „Novljanskog vjesnika”,a  nagradu „Zlatni miš” za najbolju Internet stranicu dobio je i Radio Banovina iz Gline.


svimi


Organizatori 8. Dana elektroničkih medija, 21. Dana radija, 8. Dana televizija i 8. Dana interneta koji se u Opatiji u Grand Hotelu „4 Opatijska cvijeta” održavaju od 20.- 22. listopada su Hrvatska udruga radija i novina – HURIN, Nacionalna udruga televizija – NUT, Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti – HAKOM i Agencija za elektroničke medije – AEM.



 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.