Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

Zeleno-plava zipka i ovog vas petka vodi u Lonjsko polje

Posjetili smo Ekoetno selo Strug u Plesmu, a bili smo i „Kod ribiča“ u Jasenovcu

U srcu Posavine,na južnom ulazu u Park prirode Lonjsko polje, tek kilometar od Krapja, europskog spomenika kulturne baštine A kategorije, u mjestu Plesmo smjestilo se Ekoetno selo Strug.

PLESMO 1

Za sve one željne mira, tišine, ljepote netaknute prirode ,domaće posavske hrane i moslavačkih vina ovo imanje Željka Mlinarevića i njegove obitelji na adresi Plesmo 26, pravi je izbor za odmor.

PLESMO 6PLESMO 2

Na imanju Ekoetno selo Strug nalazi se i restoran čiji je kapacitet 80 mjesta u tri prostorije.Tu je i otvorena terasa s 25 mjesta.

PLESMO 5PLESMO 4

U sklopu imanja je i pečenjara koja može primiti 40 gostiju, a nude se sva jela s ražnja, roštilja, iz kotlića i ispod peke.

Poželite li provesti koji dan uz prizore seoske idile,Ekoetno selo Strug pruža vam mogućnost smještaja u dvadesetak soba u sklopu autohtonih posavskih kuća.Sobe su spoj tradicije i suvremene tehnologije – klimatizirane, opremljene hladnjakom, televizorom,sefom, beplatnim internetom i centralnim grijanjem.

PLESMO 12PLESMO 13

Ako ste željni akcije, Ekoetno selo Strug nudi vam rekreativni ribolov,lov, fotosafari, badminton i odbojku na pijesku, promatranje ptica, vožnje čamcem i biciklima, jahanje…

PLESMO 10

Ako su vam pak draža neka druga prijevozna sredstva:

PLESMO 8PLESMO 9

Ekoetno selo Strug, Plesmo 26,44330 Novska

PLESMO 14

Recepcija: +385 44 611212

Restoran: +385 44 611215

E-pošta: info@ekoetno-selo-strug.hr

Web: www.ekoetno-selo-strug.hr

 

Putovanje u ovotjednoj Zeleno plavoj zipki nastavili smo u Jasenovcu, u restoranu „Kod ribiča“.Ako ste ljubitelj ribljih specijaliteta,svakako posjetite restoran obitelji Jurić na adresi Vladimira Nazora 14 u Jasenovcu, nezaobilaznu destinacija na karti gastronauta.

RIBIČ 8

U posao uključeni su svi članovi obitelji – glava obitelji Marijan Jurić, supruga Ziza i kćeri Arijana i Arnela.Nas su ugostile mama Ziza i kći Arijana koja nam je ispričala kako je restoran još 1973. pokrenula njezina baka.

RIBIČ 1

Uz riblje specijalitete od riječne ribe, restoran kapaciteta 60 mjesta u ponudi ima i tradicionalna posavska jela pripremljena „po bakinim receptima“.Radno vrijeme restorana radnim danima je od 08:00 do 22:00 sata.Zimi je radno vrijeme nedjeljom od 10:00 do 17:00, a ljeti od 12:00 do 20:00 sati.

“Kod ribiča“ možete i prespavati – u ponudi je 12 soba – jedna jednokrevetna, četiri dvokrevetne, tri sobe s bračnim krevetom i jednim pomoćnim ležajem te četiri trokrevetne.U tijeku je i opremanje jednog apartmana.

RIBIČ 3RIBIČ 5

U restoranu „Kod ribiča“ možete proslaviti i rođendane, kristitke ili organizirati vjenčanje.

A da ste zaista -kod ribiča, svjedoče brojni trofeji domaćina Marijana Jurića.

RIBIČ 2RIBIČ 6

 

Restoran „Kod ribiča“ Vladimira Nazora 14, 44324, Jasenovac

Telefon:044 /672 066

e-mail: gostionica.kod.ribica@gmail.com

Web: www.kod-ribica.com

 

O svemu više doznajte u emisiji Zeleno-plava zipka,u programu Quirinus radija u petak, 11. rujna od 10:30 sati.

U suradnji s JU PP Lonjsko Polje otkrijte neotkriveno!


 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.