Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Sandi Cenov promovirao novi singl “Dobro jutro bivša moja”

Strastveni romantičar i nepopravljivi glazbeni zavodnik sa dolaskom jeseni predstavio je novi singl s aktualnog albuma ‘Deseti’ u izdanju Hit Recordsa.

Strastveni romantičar i nepopravljivi glazbeni zavodnik sa dolaskom jeseni predstavio je novi singl s aktualnog albuma ‘Deseti’ u izdanju Hit Recordsa. “Dobro jutro bivša moja” na najbolji mogući način opisuje Sandija Cenova kao osobu i glazbenika, te kako nam je sam priznao njegov je favorit sa cijelog albuma.

‘Trebalo je zaustaviti trenutak da bi se opisao taj događaj iz povijesti. Pjesma ‘Dobro jutro bivša moja’ je jednostavno izletila iz mene. U njoj sam na svoj način opisao situaciju ljubavi, koja je bazirana na strasti, a ta strast jača je od nas dvoje’,  – rekao je Sandi

‘Snimali smo je zaista dugo, sve dok nije sve sjelo na svoje mjesto i dok nisam u svim segmentima bio potpuno zadovoljan. Da budem iskren, ponosan sam na to kako pjesma zvuči u finalu. Pjesma je nastala na moru, u jednoj kali, gitara, ja, olovka i papir’,  – rekao je pjevač koji je autor glazbe i teksta, dok aranžman i produkciju potpisuje Ante Pecotić.

Ovih dana Sandi snima i video spot u režiji Katje Restović. ‘Odabrali smo djevojku koja je sinonim moje bivše. Namjerno nismo željeli neku poznatu djevojku, iako mislim da bi dosta mojih bivših ljubavi pristalo glumiti u spotu. Oduvijek sam bio simpa tip, koji nije lomio ženska srca’,  – kaže Sandi



‘Dobro jutro bivša moja’ jedna je od devet pjesama i dva remiksa koji se nalaze na aktualnom albumu Sandija Cenova ‘Deseti’ u izdanju Hit Recordsa. ‘Ovaj album najbolje do sada u cijeloj mojoj karijeri opisuje pravog mene. Umjesto da sjednete sa mnom na kavu, poslušajte novi ‘Deseti’ album i saznat ćete kako živi moja pjesnička duša.’ – kazao je Sandi.

Album ‘Deseti’ Sandija Cenova potražite u svim boljim prodavaonicama nosača zvuka, kao i prodavaonicama dm-a.


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.