Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Tedi Spalato na Trsatskoj gradini 30. kolovoza: Koncert za ljubitelje dobre glazbe i hrane

Tedi Spalato zapjevat će svoje najveće hitove među zidovima nekadašnje rimske utvrde, ali i probati ponudu kvarnerskih delicija

Tedi Spalato zapjevat će svoje najveće hitove među zidovima nekadašnje rimske utvrde, ali i probati ponudu kvarnerskih delicija

Koncertom na Trsatskoj gradini splitski kantautor otvorit će 30. kolovoza gastonomsko-glazbenu manifestaciju ‘Taste & Music’. Tedi Spalato zapjevat će svoje najveće hitove među zidovima nekadašnje rimske utvrde, ali i probati ponudu kvarnerskih delicija.

– Ovo će mi biti prvi samostalni nastup na Gradini čija me bogata povijest uvijek iznova očara i fascinira. Na festivalu će na sedam lokacija biti ponuđeni lokalni specijaliteti, što me kao gurmana jako veseli, smije se Spalato čiji je aktualni duet s Tomislavom Bralićem i klapom Intrade ‘Sve dok bura dere’  ovog ljeta bio pravi hit u radijskom eteru.

Spalato je dio ljeta proveo u Norveškoj gdje je na festivalu ‘Festspillene i Nord-Norge’ predstavljao Hrvatsku i oduševio tamošnju publiku izvedbom ‘Dalmatine’ maestra Ljube Stipišića, a po povratku je s Bralićem i klapom Intrade na Splitskom festivalu sa pjesmom ‘Sve dok bura dere’ osvojio drugo mjesto.

A nakon niza ljetnih koncerata i putovanja Tedi će uzeti kratki predah te rad nastaviti u studiju.

– Neću dugo odmarati jer me čeka nastavak rada na novom albumu, a nadam se još kojoj uspješnoj suradnji s kolegama poput ove s Bralićem i klapom Intrade, kazao je Spalato.



Njegov koncert na Trsatskoj gradini počinje u 21.30 sati, na pozornici će mu se pridružiti i Nikolina Tomljanović, a ulaznice se mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, Dallas music shopu i u sustavu mojekarte.hr.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.