Davorko Vidović, kandidat za župana Sisačko-moslavačke županije u središtu Kutine uz kavu je razgovarao sa građanima i predstavio svoj plan za upravljanje županijom ukoliko pobjedi na izborima. „Znam da su građani izgubili povjerenje u politiku i političaru. Politička elita otuđila se od naroda. To želim promjeniti. U ovoj kampanji nisam imao neugodnih iskustava s građanima i ni jednu ružnu primjedbu.“, rekao je Davorko Vidović

– Najvažnije i najteže u mojoj misiji je: kako vratiti povjerenje u politiku i političare? Ljudi su jako razočarani. Na meni je velika odgovornost nakon ovog što se desilo da smo ostali bez županice. Nakon poprilično velikog nezadovoljstvo načinom kojim vladajuća koalicija upravlja Hrvatskom, nezadovoljstva oporbom, teško je ići među ljude i tražiti potporu u političkoj kampanji. Ipak, nadam se da ovim realističkim, normalnim pristupom i normalnim razgovorom s ljudima da ću dobiti većinsko povjerenje u ovim izborima za župana.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

U Hrvatskoj je potrebno promijeniti način vladanja bez obzira na stranke i ideologije.

Građani hoće ljude sa imenom i prezimenom, ljude sa integritetom, koji imaju svoju glavu i koji su okrenuti prema građanima. Zato je moj slogan svoj i vaš. Ja doista ovdje nastupam kao osoba, čovjek koji, naravno, ima svoja politička uvjerenja i svoje vrijednosti. Ali, ja svoje vrijednosti želim zagovarati na način da pružim ruku i onima koji drugačije misle i koji imaju potrebu da imaju poštenu vlast. Budem li župan želim biti župan svih građana. Budem li župan prvo što ću napraviti na to da su župan i svi službenici koji rade, da su doista to, s-l-u-ž-b-e-n-i-ci, dakle da su u službi građana.

Davorko Vidović, kandidat za župana Sisačko-moslavačke rekao je i kako želi završiti sve velike projekte u županiji, ali i rješavati svakodnevne životne probleme s kojima se građani susreću.

Davorko Vidović s građanima Kutine
0.00(0 glasova)
Komentara(0)